Overslaan en naar de inhoud gaan

Oudshoorn

Totaaloplossingen

Totaaloplossingen

Voor het realiseren van totaaloplossingen en voor uw vraagstukken denken wij graag actief met u mee.

Door onze jarenlange ervaring en uitstekende internationale relaties zijn we in staat om hoogstaande kwaliteitsproducten onder één dak te ontwerpen en snel en flexibel te leveren.

Rem en frictietechniek

Rem- en frictietechniek

Oudshoorn hydraulics is sinds 1973 gespecialiseerd in rem- en frictietechniek voor de agrarische sector. Door onze jarenlange ervaring en onze uitstekende service zijn wij het juiste adres voor verkoop en reparatie van rem & frictiedelen. Wij voeren een compleet assortiment met koppelingen, drukgroepen, koppelingsplaten, druklagers, remschoenen, vliegwielen en overige componenten.

Slangenassemblage

Slangenassemblage

Een belangrijke tak van onze activiteiten en één van onze sterkste punten is het leveren van hydraulische slangassemblages.

Door onze wereldwijde rechtstreekse inkoop bij fabrikanten van slangen en slangkoppelingen en onze uitgebreide voorraad zijn we in staat om u snel te kunnen leveren. Onze prijzen zijn competitief en het proberen waard.

 

Cilinderproductie

Cilinderproductie

Oudshoorn hydraulics is een specialist voor het leveren van alle voorkomende types hydraulische cilinders. Zo leveren wij onder andere dubbelwerkende, enkelwerkende en telescoopcilinders.

Wij passen moderne en hoogstaande technieken toe om onze cilinders efficiënt en flexibel te kunnen leveren. Indien gewenst is leveren wij cilinders met een laklaag in elke gewenste RAL kleur.

totaaloplossing

Totaaloplossingen

Rem en frictietechniek

Rem- en frictietechniek

Slangenassemblage

Slangenassemblage

Cilinderproductie

Cilinderproductie

Oudshoorn hydraulics

Alles wat u nodig heeft op het gebied van hydraulische componenten en systemen, vindt u onder één dak bij Oudshoorn hydraulics. Wij zijn deskundig en hebben veel ervaring in hydraulische componenten en systemen. Sinds de oprichting in 1973 zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaande totaalleverancier voor fabrikanten, industrie, landbouw-, service- en reparatiebedrijven!

Lees meer

Vacatures

Slangenmonteur

Voor de afdeling Assemblage zijn wij op zoek naar een slangenmonteur. Je assisteert jouw collega’s bij de productie van hydraulische slangen. Je werkt vast op deze afdeling maar uiteraard help je elkaar waar nodig. Op de afdeling Assemblage pak je je werkbonnen met de hydrauliekslang en de koppelingen en ga je aan de slag om er een mooi product van te maken. Dankzij jou kunnen we onze klanten weer blij maken met een mooi kwaliteitsproduct.

Opleiding
VMBO/MBO
Uren
Fulltime/Parttime
Positie
Werkplaats

Draaier

Voor onze afdeling Cilinderbouw zoeken we een Metaaldraaier (optioneel CNC) die het een uitdaging vindt om hydraulische cilinders te produceren voor onze klanten. Dit door middel van conventionele- en teach-in machines. Je leeftijd is voor ons niet van belang, vakmanschap kunnen wij zeer zeker waarderen.

Opleiding
MBO
Uren
4-5 dagen
Positie
Werkplaats