Overslaan en naar de inhoud gaan

Oudshoorn

Rem en frictietechniek

Rem- en frictietechniek

Oudshoorn hydraulics is sinds 1973 gespecialiseerd in rem- en frictietechniek voor de agrarische sector. Door onze jarenlange ervaring en onze uitstekende service zijn wij het juiste adres voor verkoop en reparatie van rem & frictiedelen. Wij voeren een compleet assortiment met koppelingen, drukgroepen, koppelingsplaten, druklagers, remschoenen, vliegwielen en overige componenten.

Cilinderproductie

Cilinderproductie

Oudshoorn hydraulics is een specialist voor het leveren van alle voorkomende types hydraulische cilinders. Zo leveren wij onder andere dubbelwerkende, enkelwerkende en telescoopcilinders.

Wij passen moderne en hoogstaande technieken toe om onze cilinders efficiënt en flexibel te kunnen leveren. Indien gewenst is leveren wij cilinders met een laklaag in elke gewenste RAL kleur.

Compactaggregaten

Compact aggregaten

De hydraulische aggregaten in ons leveringsprogramma, ook wel powerpacks genoemd, zijn leverbaar met alle denkbare configuraties.

Door de beschikbare grote voorraad hydrauliekcomponenten en onze jarenlange ervaring zijn we in staat om snel hydraulische aggregaten te kunnen leveren. 

Totaaloplossingen

Totaaloplossingen

Voor het realiseren van totaaloplossingen en voor uw vraagstukken denken wij graag actief met u mee.

Door onze jarenlange ervaring en uitstekende internationale relaties zijn we in staat om hoogstaande kwaliteitsproducten onder één dak te ontwerpen en snel en flexibel te leveren.

Rem en frictietechniek

Rem- en frictietechniek

Cilinderproductie

Cilinderproductie

Compactaggregaten

Compact aggregaten

totaaloplossing

Totaaloplossingen

Oudshoorn hydraulics

Alles wat u nodig heeft op het gebied van hydraulische componenten en systemen, vindt u onder één dak bij Oudshoorn hydraulics. Wij zijn deskundig en hebben veel ervaring in hydraulische componenten en systemen. Sinds de oprichting in 1973 zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaande totaalleverancier voor fabrikanten, industrie, landbouw-, service- en reparatiebedrijven!

Lees meer

Vacatures

Magazijnmedewerker

Als magazijn medewerker werk je in ons magazijn van ca. 3000m2 groot. Het is jouw taak om te helpen bij het ontvangen en uitpakken van goederen die afkomstig zijn van onze buitenlandse leveranciers en je geeft ze de juiste plek in het magazijn. Daarnaast verzamel je artikelen en maak je deze verzendklaar voor binnen- en buitenlandse afnemers.

Opleiding
VMBO
Uren
4-5 dagen
Positie
Magazijn

Slangenmonteur

Voor de afdeling Assemblage zijn wij op zoek naar een slangenmonteur. Je assisteert jouw collega’s bij de productie van hydraulische slangen. Je werkt vast op deze afdeling maar uiteraard help je elkaar waar nodig. Op de afdeling Assemblage pak je je werkbonnen met de hydrauliekslang en de koppelingen en ga je aan de slag om er een mooi product van te maken. Dankzij jou kunnen we onze klanten weer blij maken met een mooi kwaliteitsproduct.

Opleiding
VMBO/MBO
Uren
Fulltime/Parttime
Positie
Werkplaats