Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacatures Oudshoorn Hydraulics

Werken bij Oudshoorn hydraulics

Oudshoorn hydraulics is al meer dan 45 jaar toonaangevend op het gebied van hydraulische componenten en systemen. Alles wat onze klant op dit gebied nodig heeft, vindt hij bij ons onder één dak. Bij Oudshoorn hydraulics werken wij met een ambitieus en gedreven team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou om ons team te komen versterken als:

Senior verkoopadviseur

Als verkoper hydrauliek ben je samen met ons verkoopteam verantwoordelijk voor de dagelijkse verkoop en orderverwerking binnen ons bedrijf. Je staat klanten telefonisch of per e-mail te woord en adviseert hen bij de productkeuze en je stelt verkoopoffertes op. Ben jij goed in contact met de klant, wil jij je verder ontwikkelen in de verkoop van technische producten? Ben je daarnaast creatief, communicatief vaardig en zelfstandig? Dan is deze baan de nieuwe uitdaging waar jij naar op zoek bent!

Opleiding
MBO
Uren
4-5 dagen
Positie
Verkoopafdeling

Magazijnmedewerker

Als magazijn medewerker werk je in ons magazijn van ca. 3000m2 groot. Het is jouw taak om te helpen bij het ontvangen en uitpakken van goederen die afkomstig zijn van onze buitenlandse leveranciers en je geeft ze de juiste plek in het magazijn. Daarnaast verzamel je artikelen en maak je deze verzendklaar voor binnen- en buitenlandse afnemers.

Opleiding
VMBO
Uren
4-5 dagen
Positie
Magazijn

Draaier

Voor onze afdeling Cilinderbouw zoeken we een Metaaldraaier (optioneel CNC) die het een uitdaging vindt om hydraulische cilinders te produceren voor onze klanten. Dit door middel van conventionele- en teach-in machines. Je leeftijd is voor ons niet van belang, vakmanschap kunnen wij zeer zeker waarderen.

Opleiding
MBO
Uren
4-5 dagen
Positie
Werkplaats

Slangenmonteur

Voor de afdeling Assemblage zijn wij op zoek naar een slangenmonteur. Je assisteert jouw collega’s bij de productie van hydraulische slangen. Je werkt vast op deze afdeling maar uiteraard help je elkaar waar nodig. Op de afdeling Assemblage pak je je werkbonnen met de hydrauliekslang en de koppelingen en ga je aan de slag om er een mooi product van te maken. Dankzij jou kunnen we onze klanten weer blij maken met een mooi kwaliteitsproduct.

Opleiding
VMBO/MBO
Uren
Fulltime/Parttime
Positie
Werkplaats