Overslaan en naar de inhoud gaan

Engineering

Aggregaten & Powerpacks

Wij hebben hydraulische aggregaten met alle mogelijke configuraties in haar leveringsprogramma. Door de beschikbare grote voorraad hydrauliek-componenten en onze jarenlange ervaring zijn we in staat om snel powerpacks te kunnen leveren. Denk hierbij aan kleine compact-aggregaten van 0,25 kW tot grote van 1000 kW of aggregaten voorzien van een lucht- of verbrandingsmotor.

Cilinderproductie

Wij zijn specialist in het leveren van alle voorkomende hydraulische cilinders zoals dubbelwerkende, enkelwerkende en telescoopcilinders. Wij passen moderne technieken toe om onze cilinders efficiënt en flexibel te kunnen leveren. Indien gewenst zijn wij in staat om cilinders te leveren met een laklaag in elke gewenste RAL kleur. Wij beschikken tevens over uitgebreide mogelijkheden om cilinders te reviseren, verpakken en snel te leveren.

Geluidsarme tandwielpompen

De extreem stille tandwielpompen kunnen worden toegepast in situaties waar lage geluidsniveaus gewenst zijn. ELIKA tandwielpompen zijn 100% uitwisselbaar met de bestaande ALP en GHP series standaard tandwielpompen en leverbaar verschillende bouwgroepen, ELI2, ELI3 EN ELI4.

Rem- en frictietechniek

Drukgroepen-koppelingsplaten- druklagers-voor de agrarische sector, industrie, oldtimers, race, rally, trekker trek. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende service zijn wij het adres voor verkoop en reparatie van remdelen en frictiedelen. Wij voeren een compleet assortiment van koppelingen, drukgroepen, vliegwielen, remschoenen en meer. Ook voor het reviseren en of reparatie van koppeling cilinder, wielremcilinder, hooftremcilinder, rembanden, natte en droge voeringen, remslangen maken wij bij voorbeeld, remleiding cuniver, staal en koper, nippels, verbinder, snijringen, wartels.

Slangenassemblage

Wij zijn toonaangevend en gespecialiseerd in de assemblage van slangen. Naast een uitgebreide voorraad zijn wij in staat om u snel te kunnen leveren. Hydrauliekslangen vormen een zeer belangrijke verbindingsschakel in ieder hydraulieksysteem. Het zijn componenten die vaak zwaar worden belast.

Oplossingen & projecten

Wij zijn uw partner voor het realiseren van totaaloplossingen voor uw vraagstukken. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende internationale relaties zijn we in staat om hoogstaande kwaliteitsproducten onder één dak te ontwerpen en snel en flexibel te leveren.