Overslaan en naar de inhoud gaan

Totaaloplossingen en projecten

Oudshoorn hydraulics is uw partner voor het realiseren van totaaloplossingen en projecten. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende internationale relaties zijn we in staat om hoogstaande kwaliteitsproducten onder één dak te ontwerpen en snel en flexibel te leveren. Onlangs hebben we de volgende projecten gerealiseerd;

Project mobiele spoelfilterunit

Engineering, ontwerp en levering van een mobiele spoelfilterunit die door de eindgebruiker zal worden gebruikt voor het reinigen en/of spoelen van grote hydraulische installaties voor ingebruikname.

Specificaties:

  • Vermogen: 30 kW
  • Olieopbrengst: 350 l/min (variabele opbrengst d.m.v. frequentieregelaar)
  • Type pomp: tandwielpomp (groep 4)
  • Max werkdruk: 50 bar

Bijzonderheden: compleet uitgevoerd met verrijdbare wagen, besturingskast, filter, tankverwarming, digitaal display en uitgerust met diverse transportvoorzieningen.

Mobiele-spoelunit-30KW

Mobiele spoelfilterunit voor periodiek onderhoud

Engineering, ontwerp en levering van een mobiele spoelfilterunit die& door de eindgebruiker zal worden gebruikt voor het vullen van grote hydraulische installaties voor ingebruikname. Deze unit zal teven worden ingezet bij periodiek onderhoud. Door het toepassen van een schroefspindelpomp is deze unit zeer stil en de opbrengst pulsatiearm.

Specificaties:

  • Vermogen: 7,5 kW
  • Olie opbrengst: 360 l/min (variabele opbrengst d.m.v. frequentieregelaar)
  • Type pomp: Schroefspindelpomp SMT16B

Bijzonderheden: compleet uitgevoerd met verrijdbare wagen, besturingskast, duplex filter, teller voor afvullen, slanghaspel, vacuümschakelaar, vuilindicatoren op de filters en uitgerust met diverse transportvoorzieningen.

Mobiele-vul-filter--spoelunit-7,5KW