Overslaan en naar de inhoud gaan

Klant worden

Goederenadres
Bezoekadres
Factuuradres

Let op: Nachtvracht is alleen mogelijk wanneer u een contract heeft met Hellmann Night Star Express

s.v.p. tenminste 2 leveranciers opgeven waar u reeds enkele jaren klant bent.

Hoe heeft u ons gevonden

Ik heb de Algemene Verkoop en Leveringsvoorwaarden van Oudshoorn hydraulics gelezen en verklaar daarmee akkoord te gaan.

Word klant en profiteer van de vele voordelen: ons grote assortiment, snelle levering en uitgebreide product kennis. Na het invullen van onderstaand formulier zal een van onze product specialisten uw aanvragen controleren en een account voor u activeren.

Oudshoorn Hydraulics

Alles wat u nodig heeft op het gebied van hydraulische componenten en systemen, vindt u onder één dak bij Oudshoorn hydraulics. Ons team van specialisten zijn ervaren en deskundig en richten zich op de verkoop van hydraulische componenten en systemen. Sinds de oprichting in 1973 zijn wij uitgegroeid tot een bekende totaalleverancier voor fabrikanten, industrie, landbouw-, service- en reparatiebedrijven.

Findynamica

Als groothandel in de hydrauliek is Findynamica is een professionele speler. Dankzij een jarenlange ervaring en uitstekende connecties zijn wij bij uitstek de betrouwbare, professionele partner voor producenten (OEM), wederverkopers en handelaren. Ons productaanbod is compleet zodat alles wat men nodig heeft op het gebied van hydrauliek bij ons kan worden kan betrokken. Naast ons uitgebreide programma hydrauliek hebben we ook aandrijftechniek gerelateerde producten in ons assortiment.